09 juli 2012

Nollsexnollnoll

Vaknar nollsexnollnoll med en smärta i magen och ett behov av att kräkas. Jävlar då var det dags igen. Det som jag så sent som igår ägnade en tanke åt att "nu var det länge sen systemet hade stopp". Ja ja det är som om man känner på sig när det är dags. Men det har allt gått bra ändå idag eftersom jag var ganska sliten efter förra veckan så jag kunde sova mig igenom hela dagen.

Vaknade vid fem av att farmor kommer in och tycker att det är bedrövligt att jag skulle drabbas såhär. Jag sa att det bästa är att få sova och vänta så går det över till slut. Bara proppen släpper så kan jag äta och dricka som vanligt igen. Hon tyckte att föräldrarna skulle komma hit.. och jag vill bara vara ifred.

Härregud vad jag blir vilsen av alla cellgifter. De gör mig såå glömsk och ofokuserad. Idag trodde jag att jag hade tvättid mitt i allt så jag fick modern till att gripa in och slängde i två maskiner.. Men hon fick tömma den ena.. På kläder!! Ojoj.. bad modern kolla bokningslistan och givetvis skulle jag tvätta på onsdag jag.. hmmm att göra fel, inte veta självklara saker gör mig inte bra. Man känner sig disträ fast att man inte vill och så kan man inte göra nåt åt det mer än att skriva upp. Detta gillar jag inte eftersom jag vanligtvis har koll på läget. En baksida av behandlingen.

Nu börjar hungern träda in och helst skulle jag skulle vilja ringa till Amigo och beställa en pizza... men jag får nog göra en omelett haha det kunde ha varit värre men när man är sugen så är man. Pizza-omelett ganska samma not.

Nu är det sommar och jag har funderingar på om vi ska åka nånstans eller inte. Känner mig inte riktigt på topp och jag har inte heller hunnit njuta av förra veckans påhitt. Jag behöver tid för att återhämta mig och för att planera. Det går inte så fort nu för tiden.


Foto. Calle Alfredsson
18 kommentarer:

 1. Hoppas proppen släpper snart... <3 Kram på dej vännen

  SvaraRadera
 2. Oh no, not again! Hoppas verkligen att det släpper a s a p. Ser du någon röd tråd vad gäller mat/dryck innan propparna kommer? Är det något du äter som din kropp inte tål/vill ha?

  Tänker på dig och önskar att du vaknar imorgon med proppen helt borta. Sov gott! Massa kramar och kärlek till dig.
  /Caroline

  SvaraRadera
 3. Å vissa dagar blir verkligen inte som man hoppas! Önskar dig en fin tisdag utan propp! Om det är något som jag om och om påminns om när jag läser din blogg är det storheten i att när livet känns som jävligast så behöver vi verkligen se allt det fina och hålla stenhårt i våra mål och drömmar! Så återigen, tack Fia för den påminnelsen och för att Du är Du! Så mkt du lär oss alla! Massa Styrkekramar fyllda av energi till dig! /Jo

  SvaraRadera
 4. Kära Fia,som jag just nu önskar att du har en god god natt och att du vaknar till en tisdag utan propp!Det är du så värd!Ta hand om dig på alla sätt du kan!Jag tänker på dig och tycker du är fantastisk!
  Stor kram med massa kärlek från S

  SvaraRadera
 5. Tack för att du delar med dig Fia. Hoppas också på att du vaknar utan propp i morgon.
  En mängd styrka och ett gäng med kramar till dej!
  / Vera

  SvaraRadera
 6. Nä propp kan vi vara utan, jobbigt för dig. Funderade precis som Caroline om det kunde vara någonting du äter som magen inte är vän med. Hoppas att du fått sova i natt och vaknar till en bra tisdag så att du kan njuta av sommaren. Är det någonting du är bra på Fia, så är det att hitta det positiva i tillvaron, även när det känns som värstaste värst. Idag är bättre än igår och imorgon blir ännu bättre Fia!! Stor kram till dig! Eila

  SvaraRadera
 7. Mår man så bra som du gjort länge ny, blir det lätt att det slinker ner ngt som magen inte 'gillar'.
  Du kan detta med proppen nu, men ack så jobbigt:(
  Det tar på krafterna, lill-Fia.
  Som du spelat golf, med fina resultat! Ingen kan tro att du inte är riktigt ok.
  Söt fräsch o glad.......
  Detta går vägen, finns inget annat på kartan!
  Tycker om Dig.
  //Ika

  SvaraRadera
 8. Gårdagen med depp och brydderier och nu propp. Hoppas verkligen att proppen har släppt nu och att du återfår krafterna inför denna veckans soldater. Du starka kloka Fia, att du delar med dig av dina dagar, dina tankar, dina känslor är så mycket värt! Tack för att du orkar skriva och uppdatera oss med hur det går för dig. Vi är många nu som följer dig och jag tror att många med mig verkligen bryr sig om hur det går för dig, sänder dig massor med tankar och kraft. Du är inte ensam när du tar emot livselexiret som du så klokt benämnde det. /CR

  SvaraRadera
 9. Klok som en bok och stark som en Björn! Massa kramar // Cia

  SvaraRadera
 10. Kramar till dig

  SvaraRadera
 11. Här kommer en bamsekram till!! Hoppas dagen idag varit något bättre? KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM från Pia

  SvaraRadera
 12. Hoppas du mår bättre i dag och att problemet med proppen är löst! Du har ju haft tuffa dagar så jag kan förstå att man kan bli lite smått förvirrad av allt! Men du är enormt strong och övervinner det mesta, steg för steg tar du dig framåt! Stor kram G-B

  SvaraRadera
 13. Kära Sofia. Du är så stark och modig! Krya på dig och jag önskar dig en bättre onsdag! Du kommer igenom även detta . Tänk på att cellgifterna är soldaterna som slåss på din sida.

  SvaraRadera
 14. Kära Sofia!! Så mkt mod och styrka i dig! Tack för att du visar vägen för så många, och delar med dig! Du är Såå viktig!!! Skickar en massa tankar l
  Och en stor dos styrka och tillit till dig stora fantastiska Fia!!!

  SvaraRadera
 15. Hej fina Fia! Du är helt otrolig!! Vilken fantastisk människa du är!! Tack för att du kämpar, tack för att du är så stark och tack för att du är du!
  Stor energikram, Freja

  SvaraRadera
 16. Hoppas du mår bättre nu, att du fått vila och proppen släppt.
  Tack för att du är du och att du delar med dig till oss andra av det du går igenom! Stor kram! / T

  SvaraRadera
 17. Jag hoppas att du mår bättre imorgon. stor varm kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.