02 september 2012

Pierre Brocard

Känner mig starkare för varje dag men är inte helt återställd. Blir fort sliten efter minsta ansträngning och är otålig. Vill att det ska gå snabbare. Vill bli piggare och kunna få fortsätta oberörd men det visar sig bli tufft.

Efter en shoppingrunda och fikastund överrumplades jag av akut trötthet. Fick bege oss mot hemmet och vilan. Tog en lugn eftermiddag där kroppen fick återhämta sig och ta det lugnt.

Eftersom vädret var vackert sög det i golftarmen så vi provade lite lätt nio för att se om jag orkade inför tävlingen på söndag.


Blev sliten, trött och helt slut i benen. Borde nog ta en bil i morgon... Men det är gött att gå. Tror jag ska försöka gå den sista tävlingen för säsongen. Sen är det klart.. Sen är det bara spel på skoj!

En kväll att fira. Blev bjuden på Pierre Brocard.... En super god champagne.. ost, kex och päron. Härligt!

9 kommentarer:

 1. Lycka till på tävlingen idag! Önskar dig ett riktigt gott avslut på denna säsong! Så härligt att se dig på bild igen! Du är så fin! Kram Z

  SvaraRadera
 2. Vad du är vacker Fia!!Lycka lycka till på årets sista tävling.Njut och ha kul!Hoppas att orken håller hela vägen!Jag hejer på dig:-)
  Stor kram och massa kärlek,S

  SvaraRadera
 3. Hej Sofia! Lycka till idag, vilken enrgi du har önskar jag hade hälften. Skååål på dig och trevlig söndag.

  Kram June

  SvaraRadera
 4. Styrkekramar till dig! //Cia

  SvaraRadera
 5. Nu är du säkert ute och svingar som bäst och jag hoppas du får en härlig tävling att njuta av.
  Det låter verkligen som du haft ett par riktigt fina dagar trots att tröttheten "slagit till" emellanåt. Du är så bra på att ta tillfällena när det dyker upp.
  Många kramar till dig du vackra kvinna
  Christel

  SvaraRadera
 6. Mmmm..vilken vacker bild på dig. Ingen kan se att du är sjuk, du utstrålar självförtroende och friskhet. Låt alltid den friska sidan hos dig ta överhand. Härligt med alla goda drinkförslag du fick igår, nyttiga och energigivande. Njut av dem och känn energin komma tillbaka. Du är vår allas förebild. Jag tror (vet) att du ger hopp åt många som är sjuka, att aldrig ge upp....Önskar dig en bra söndag,
  Kramar Maggan

  SvaraRadera
 7. Du är helt otrolig!! på alla sätt. Som nån skrev "fortsätt se allt frisk i dig"!! Du har så mycket styrka och livsglädje att det räcker och blir över till de omkring dig. Du är bäst!!
  Stor kram, Freja

  SvaraRadera
 8. Champagne är alltid rätt! går lika bra en tisdag till falukorven som en lördag till löjrom eller ost. Gott i gott gott!!
  Säger som Maggan här ovan, du är allt en riktig pudding Fia! Hoppas du har en faboloso söndag full av njutning och härligt golfande. En tur med bilen sparar kraften till svingarna ;))
  Härligt hur du passar på att njuta av de små guldkornen i tillvaron!! Kramkram Eila

  SvaraRadera
 9. Du ger dig aldrig! Härligt att se. Vem skulle inte bli trött av en shoppingrunda o sedan 9 hål på golfbanan. Du har otroligt med energi och vilja o bara för några dagar sedan så låg du för ankar! Kroppen säger själv till när den vill vila - numer har väl huvet lite mindre att säga till om antar jag. Du klarade säkert golfen idag alldeles utmärkt. Särskilt med tanke på vad du har gått igenom hittills!/irre

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.