05 december 2011

rånad..

Härregud vilken start på veckan. Kom inte ifrån jobbet i tid idag heller.. skulle möta den snälle för en promenad kl 18:00. Detta fick senareläggas. När jag kom till staden åkte jag förbi OKQ8 för lite soplarvätska då sikten var under all kritik. Kom till macken.. tog en för 75 spänn.. Nä köpet nekas! Va, det finns pengar på kortet.. ja men om du inte har kontanter finns inget som vi kan göra!! Uj fy va hemskt..

Tänkte.. nu är kortet övertaget av "nån" därute. Hmm var har jag shoppat?! Tusen tankar hann fara genom skallen.. lyckas ju ha en kredit på kortet med hmm.. vad onödigt tänkte jag. Jaja det var bara att ringa servicestället... jo ra där satt e litta dam som kunde hjälpe mig till rätta med det konstiga. De hade dragit dubbelt för resan som vi bokade plus att de hade dragit för två stycken, alltså totalt för fyra. Inte konstigt att kontot var tomt.. haha sån skön känsla när det ordat upp sig. Ja så kan det gå.

Helgen blev kul men jag är trött. Glöggen satte sina spår och söndagen blev stilla med fem spel på samma gång med Wordfeud. Kvällen gick superfort. Den bäste är verkligen bäst. 25 p, 49 p osv hela tiden.. blir hon inte sämre snart så er jag upp. Det kan inte va så jämt väl eller måste jag gå på kurs haha. Ja nu har jag fyra nya spel att sätta igång med. God afton..



3 kommentarer:

  1. Du blir ju bättre för varje gång och lär dig snabbt! Mycket bättre redan mot första spelet... Men lägg nu istället ;)
    Kram L. <3

    SvaraRadera
  2. Man undrar ju lite var "ni" ska resa...
    Och vilka ni är som drar...
    /Klässbol

    SvaraRadera
  3. Jo visst Linda.. troligtvis.. men kalla mig bättre den dagen jag vinner.. kram

    Ja vilka är vi?! haha en samling glada nära och kära av olika sorter. Mest familjemedlemmar. Vi åker inte så långt men till det varmare.

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.