18 december 2011

modell för en dag

En glad dag. Solen skiner och inatt drömde jag om den godhjärtade, värme, sol och bad samt långa promenader. Gårdagen kommer jag minnas.. länge. Reste till Karlstad för att möta en ny värld.. för en dag. Marie hade anmält oss till att få "vara modell för en dag". Mycket populärt koncept för tillfället. Det kostar inget och man bli sminkad, fotad och sen får man köpa bilder om man vill. Alltså en dag för att bli ompysslad. Så nu alla damer som finns i min telefonbok... era nummer är lämnade ifall de ringer!

Vi skulle vara där på eftermiddagen. Jag, Marie, den bäste och den godhjärtade. Blev sminkade och sedan var det dags för kameran. De delade in oss två och två för att det skulle gå lite snabbare. Vi var fyra så det var perfekt. Mötte 6-7 olika stationer med olika bakgrund. Rockigt, glassigt, näpet och hippt. Ja härregud den bäste fick till en rena Carolaomslaget från 1986... på vinyl! Närmare än artisteri med sång kommer hon nog inte! Så bra haha. 

Jag och Marie fick en supergod fotograf som heter Linda (förstås) där vi fick va med och bestämma hur vi skulle göra osv. Hon hade fullt schååå hon med att få till dessa bilder. 40 stycken per person blev det totalt. Härregud. Du ska veta att det blev riktigt hett efter ett tag så modellandet är ett slitsamt yrke.. stå och vränga kroppen ut och in! Sen var det dåligt med näring där. Förstår att dessa modeller håller sig magra! Ja inge för oss alltså i längden. Är allt för hungriga vi. 

Ja men det var superkul i alla fall och en dag vi kommer att minnas med glädje. Vi kanske gör det igen haha. Vi hade lite fallenhet för detta. Jo du vet.. vi har ju tagit en del serier... genom åra. hahaha

Marie blir sminkad


Jenny visar sina färdigheter 

Linda gör sitt yttersta


Jag och Marie, när allt är klart..


Närbild på Jenny.. där kan man drunkna.. 

Marie, profil.. frisörska detta.. hotti

Linda rene modellen detta

Jag påväg  hem mitt i natta.. 


ska försöka få ut de bilder som jag köpte så ni får se hur de blev.. Hoppas alla får en skön söndag..

2 kommentarer:

  1. Sofia dina ögon är så vackra:) ska bli kul att se fler bilder senare.
    Kul med en sån tjejdag, det behövs ofta.
    Fräsig du är i håret, jaja allt klär en skönhet:)))
    Må så gott
    Kram
    Ika

    SvaraRadera
  2. Tack Ika du är för snäll mot mig =)

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.