27 maj 2012

sommarens helg

En sommarens helg har varit som näring åt den som behöver. Sol i mängder och en massa roliga påhitt har förgyllt min ledighet så som bara nära och kära kan. Jag hade min födelsedag i lördags, 37 år.. härregud. Nej jag håller mig fortfarande till 22, och orörd. Det står länge än det..!

Vi gjorde ett besök på en av stadens krog, vid vattnet, där njöt vi av champagne och Rosévin kvällen till ära. Tack storfeskarn och den bäste. Gött som snus var det och nästan alla av mina bästa av vänner var med, hade en riktig sommarkväll. Eftersom jag lär mig att leva här och nu så var det en av mina bästa kalas.. någonsin både på dagen och kvällen. Jag mös hela dagen. Denna varma kväll avslutades perfekt med skjuts hem i sån där bil som man bara vill åka med på sommaren och som man aldrig vill gå ur..

Kroppen min håller mig sysselsätt med lite krämpor som kommer och går. Magen är inte återställd sedan förra helgen utan smärtar och är lite ovän med mig. Men jag försöker sträva emot men ikväll fick jag ge efter. Det är kräkning som det resulterar i men det brukar ge sig inom 3-7 timmar. Ett litet stopp i nån passage.

På dagen idag körde vi en golftävling i alla fall. Jag och ena tvillingen gjorde en bra score tillsammans men det var mest hon som jobbade. Jag gjorde en 4 poängare och några 3 poängare som styrde upp lite i alla fall. 45 poäng fick vi vilket är superbra men vi kom 3:a. Ja vi vann en tröja, strumpor, golfkeps. Själv lyckades jag vinna en rosa sydväst... toppen... då jag kom närmare hål på ett korthål än den tjej som jobbade för sponsorn. Bra inför regnperioden!

Nu mår jag ändå ganska bra igen men det är dags för bädden.


BaRbords uteservering...

den bäste..


                                   Åse-Kristin                                                 My

Jenny


den godhjärtade, jag, den bäste


Finbilen! 

12 kommentarer:

 1. Den godhjärtade, du och den bäste + champagne och ett vrålåk - YEEEHAW!! Du var en liten tjej när jag själv skrålade på den sommarlåt som snurrade runt dygnet runt på radion en sommar för längesedan (typ 1980) :
  Sommarnatt, när jag svävar fram i mörkret, aha
  Sommarnatt, det ger en skön hiway feeling
  Sommarnatt, när jag glider fram på gatan, aha
  Sommarnatt i min jättemaskin.
  Grattis Miss Fia, 37 är en perfekt ålder! du är så söt så på fotona! vilken härlig helg! Ha en superduper måndag. Kram Eila

  SvaraRadera
 2. Vi känner inte varandra, du och jag, men jag följer ändå ditt liv via din blogg och jag är glad för din skull som har så goda och sköna vänner, och som förmår att så ta vara på livet medan det faktiskt händer! Heja dig! Och grattis på födelsedagen, om än något i efterskott!

  Allt gott till dig!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott och den peruken du bär här passar dig perfekt. Så fin. Önskar dig en bra dag
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 4. Stort grattis på födelsedagen ett par dagar i efterskott Sofia!!! Vilken underbar dag och helg du verkar ha haft tillsammans med dina nära och kära.
  Det är alltid fantastiskt att läsa att du och dina vänner hittar på så mycket tillsammans och står varandra så nära.
  Det är rikedom!
  Kram
  Christel

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Håller med alla ovanstående. Du är bara BÄST på att ta vara på livet och njuta. En källa till inspiration!
  I dag kommer boken!!
  Carina

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott sötnos! Ser ut att ha varit en riktig festkväll!

  SvaraRadera
 7. Men hur kommer det sig att vi inte firar oftare?!? Egentligen vore det ju kul att fylla 22 varje dag! Lite skumpa som förgyller livet är aldrig fel :-)

  Att leva här och nu och njuta av var stund vi får uppleva, känna vinden mot kinden, se och uppleva våra vänners omtanke, känna hjärtat bli varmt av något som berör oss. Ge omtanke och stötta de som finns omkring oss. Och våga ta emot omtanke och stöttning. Fast det är inte så lätt alla gånger..... Men det är också kärlek, att visa den vi får något av att vi uppskattar det. Säga TACK, istället för - inte ska väl jag...

  Härligt att du njuter!!!! Fina minnen kommer man ihåg, var vi än befinner oss. Här eller där (var det än är...) spelar ingen roll. Mottagare eller givare spelar heller ingen roll. Visst är det förunderligt häftigt!!!

  Stor Stor Kram till dig från Ulrika

  SvaraRadera
 8. Grattis i efterskott Sofia !!! Du är verkligen så söt!! Sänder dig massor av styrka och Kärlek!!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Stort grattis i efterskott vackra Sofia!! Det är otroligt att få följa dig på din resa!!! Viker mod och vilken styrka! Tack för att du delar med dig!!!
  Skickar en jättedos kärlek och tillit!!!

  Kramar filippa

  SvaraRadera
 10. Stort GRATTIS i efterskott fantastiska kvinna! Du ser ut att ha haft en underbar helg! Och vad vacker du är, du verkligen strålar!
  Stor kram
  Caroline

  SvaraRadera
 11. Stort grattis i efterskott Sofia!Så underbart att du hade en härlig dag tillsammans med vänner!Skickar dig massor av kärlek!Jag hejer på dig och ditt stora mod!
  Stor kram Silje

  SvaraRadera
 12. Åh du vackra fantastiska kvinna. En fantastisk födelsedag har du haft grattis i efterskott. Du kan konsten att leva och att njuta av det som är. Tack tack för all livsglädje du utstrålar . - Vilket leende du har. Stort grattis i efterskott i efterskott kram Carina

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.