10 maj 2012

Lovely

Att få känna sig normal och vanlig är helt lovely måste jag tillägga. Har haft krafter hela dagen och känner fortfarande att jag har engagemang och klockan är över midnatt. Sov inte förrän i morse men dagen har varit superbra och jag har varit som jag var när jag var frisk. Orkat uträtta en massa ärenden på stan och även hunnit med att städa lägenheten och plockat rätt i mina garderober och skåp. Tur jag inte bor i ett palats.

Min cyto ssk frågade igår hur känner du dig nu då och vad gör du dagen då du är piggare?! Det är så många som säger att de städar garderober.?! Det är ju inte det första som jag tänker på säger hon. Haha jag skulle tänka exakt det samma som hon.. när jag var frisk. Då skulle man ju passa på att göra nåt njutbart istället som man inte prioriterar eller hinner med mellan jobb och alla måsten. Men när man inte orkar göra så mycket alls vissa perioder ligger det som ett ok över axlarna allt som man skulle vilja göra och det enda som man orkar är att titta på det.. blir maktlös.. orkeslös.. så då när man mår bättre och orkar passar man på. Det blir rogivande att få bort en massa skräp, det märks att man har gjort nåt och man vill ju klara sig själv. Det skapar en värdighet. I morgon ska jag gå lös på förrådet om jag hinner. Kolla lite bara. Kanske kan jag få undan nåt litet skräp.

Farfar fyller 90 år i helgen så jag gick in på en butik för att inhandla ett födelsedagskort. Kvinnan i butiken säger att de endast hade kort som var förtryckta tom 75. Jaha sa jag men det passar inte alls det. Märkligt på riktigt. 


8 kommentarer:

 1. Härligt, Sofia att du mår så bra nu ...Din livsinställning hjälper dig mycket....och vad bra att få garderoberna städade och utrensade. Man kan må bättre bara av att få en sak gjord. Även om man tycker det är lite tråkigt just när man håller på....
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 2. Jätteskönt o viktigt att bli av med gammalt skräp, tror faktiskt att man rensar sitt inre samtidigt:)Vi planerar att sälja gården nu i vår, så då kommer det att behöva rensas...
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är skönt när det är klart för man klarar sig rätt bra utan en massa bråte som ligger och inte används. Lycka till med försäljning och allt. Kram

   Radera
 3. Såg just nu ett inslag på TV med din underbara kirurg Haile Mahteme :-)
  http://svtplay.se/t/103296/svt_uppland

  SvaraRadera
 4. http://svtplay.se/v/2798153/svt_uppland/9_5_19_15?

  Programmet sändes den 9 maj och ovanstående är länken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack det var kul å få se. Hoppas verkligen att det går bra för dom och att de får vara kvar i Uppsala. Om de inte hade rensat upp min bukhinna och fått bort de delar som de gjorde hade jag inte klarat mig s¨å bra som jag har gjort tills idag. Tack för era länkar både två.
   S

   Radera
 5. Det där med att rensa garderoberna kanske handlar om att man längtar efter det vanliga livet när man är riktigt sjuk?

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.