24 maj 2012

hinner ingenting

Har känt mig så glad idag utifrån resultatet som jag fick i tisdags och håller alla tummar och tår för att det ska få vara så ett tag nu. Känner att det ska bli skönt med helg och lite vila. Sov inte förrän fem inatt då jag tog kortison. Ändå är min dos så liten, så liten. Men då sover jag fint inatt! Hoppade över kortisonet idag.

Idag har jag haft fullt upp med en massa som skulle göras och jag har försökt få lite ordning vid stugan och även i lägenheten. Men det går inte fort för mig. Måste dela upp sysslorna för att orka, klara av det. Märker att hjärnan börjar bli seg. Hänger inte med och det tar längre tid innan det kopplar om jag ska göra nåt tänkande. Usch vilken skit. Men den bäste sa idag att jag hade gjort mycket mer idag än vad hon skulle ha gjort.. så det får jag väl se som att jag kanske inte är så dålig ändå. Men jag vet ju hur jag var innan och vilken kapacitet jag hade då. Det är inte lätt att se sig själv förfalla till någon som man egentligen inte är eller ens vill vara.


Hinner inte läsa mina böcker som jag håller på med.. samtidigt förstås. Mari Jungstedt det fjärde offret och Roslund & Hellström två soldater. Sen på måndag den 28/5 kommer de släppa sista delen i Viktoria Bergmans svaghet Pythians anvisningar http://krakflickan.se/ som jag har väntat på såååå länge. Ska läsa den så sakta och jag ska spara den ett tag till. Mari har också kommit ut med en ny men den får jag låna av den bäste i sommar. Böcker är semester det!


 utsikt från toan på landet


rent blev det


En stund i solen

8 kommentarer:

 1. Vilken gullig Trissebo'a du har! den utsikten är verkligen underbar. Snyggt jobbat med städningen, ser så fint så fint ut! *fniss* man behöver inte vara sjuk för att behöva dela upp sysslorna där hemma, jag är övertygad om att vi är många som stämmer in i vad din kompis sa; du donar och står i så det står härliga till! Jag lägger också böcker på hög och längtar till sommaren när jag äntligen kan gotta mig i många timmars läsning åt gången. Fortsätt njuta av solen och ha en riktigt riktigt fin fredag! Kram Eila

  SvaraRadera
 2. Jag kan bara instämma i ovan inspiratör (Elia)
  Ha en fin dag, Sofia
  Kram Maggan

  SvaraRadera
 3. Önskar dig en underbar dag med sol, värme och påfyllning av energi, det är du så värd!
  Stor kram,
  Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas din dag är lika fin. Kram

   Radera
 4. Åh, kommer den på måndag!? Hurra! Som jag har väntat. Måste nästan läsa om tvåan för jag har hunnit glömma en del. Vilken Marie menar du som har kommit ut med nåt nytt? Marie Hermansson? Hoppas, en annan av mina stora favoriter.
  Kram Carina

  SvaraRadera
 5. ja äntligen! Det är Mari Jungstedt som jag brukar läsa! kram

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.