10 maj 2012

A game of shadows

Här har det regnat precis hela dagen som spö i backen och det var skönt det. Att få vara inne och slippa möta kaoset med all pollen gör tillståndet lite bättre. I år är det rekord mycket pollen och senast de mätte så höga värden var år 2006. Jag har ingen diagnostiserad allergi förutom utifrån min egen läkarexpertis men kan nu lätt konstatera att jag har pollenallergi.. på gamle dar, härregud. 

Har haft en god dag idag och orkat med lite av varje och varit ganska pigg. Dessvärre börjar jag drabbas av ömhet och stickningar i mina fingertoppar. Får allt svårare att använda mina nypor. Mjölklitern är inte lätt att öppna utan sax just nu! Även naglarna blir ömma och det beror på biverkningar av cellgiftet. Blir så fumlig i händerna och tappar saker. Men än så länge går det bra. Det känns mest på morgonen.

I kväll har jag och den bäste kollat på film. Det var Sherlock Holmes som underhöll oss och han lyckades väl i A Game of Shadows. Han och dr Watson.. en underbar duo som jag gillar. I morgon ska vi på tur och det ska bli riktigt trevligt. Kvällen får bli som det passar just då. Ibland känns det härligt att bara få göra det som faller en in för stunden. Det är att leva lite här och nu och må bra under tiden. 

 

4 kommentarer:

 1. jag haft tur i år är pillerallergiker men jag värkar vara den enda som inte känner någonting alls och det är första gången på över 15 år:P

  SvaraRadera
  Svar
  1. skönt för dig.. pollen kan ta musten ur vem som helst. Passa på och njut!

   Radera
 2. Så skönt att du mår bättre! Den där Sherlock-filmen verkar vara en bra idé, hihi. Jag beundrar din kämpaglöd och envishet så enormt, undrar var du hade varit nu, utan den?
  Tycker du är fantastisk som inte gav dig när t ex läkarna hemmavid redan hade bestämt sig för ättestupa (vilken läbbig inställning!!!!) - låång näsa åt dem!
  Vilka underbara bilder du lägger in!
  Hoppas så att du får fortsätta må bra och skickar massor av varma tankar och kramar.
  Tanten i Stockholm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superglad jag blir av dina ord. Tack så hjärtligt. Önskar dig en skön sommar och vår. kram

   Radera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.