28 maj 2012

ihärdig propp

En tuff natt och dag där min mage inte är i ordning än. Kräkning var 3:e timme för att magsäcken blir full av den dryck som jag lyckats få i mig. Proppen håller sig ihärdigt kvar. Tvingade mig till sjukgymnasten på förmiddagen för få hjälp med mina ben som han tänjer på, för att förbättra biverkningarna i mina fötter. Idag har jag inga skavsår eller ont så det känns mycket bra.

Är liggande och orkar inte mycket. Ser med missnöje tillbaka på dagen som skulle ha varit den bästa på länge eftersom jag haft uppehåll med cellgiftet en vecka. Istället fick jag ligga och inte må speciellt bra. Känner att det kommer bli tufft med behandling i morgon om det inte släpper och då jag inte har ätit nåt sedan igår. Ja vi får se hur vi gör med den saken. Vill egentligen aldrig mer ha cellgift. Inte lite trött på att må dåligt. Frågan är om det är värt det. Jo eftersom det har minskat men man vet aldrig för hur länge. Kroppens inre organ tar styrk av cellgifterna.

Såhär länge har en propp inte suttit fast tidigare så jag hoppas att den släpper snart.. går ju inte detta. Måste in och få påfyllning, vätska. Men det får jag i samband med behandlingen i morgon.











19 kommentarer:

  1. Finaste! Du är så tapper! Hejjar på dig ihärdigt!
    Sänder dig massa kraft i hopp om att proppen släpper och att du snart kan njuta av det vackra vädret igen! Hejjar på dig och att alla behandlingar fortsätter att pulvrisera cancern i din fina kropp! Önskar dig allt gott och vackert! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Läser din alltid din blogg och kan förstå dig helt och fullt. Är själv drabbad. Lite nyfiken på vem din läkare på CSK är. Hoppas att du snart mår bättre. Detta är inte rättvist, du är så ung. Massor med kramar och tankar från mig.

    SvaraRadera
  3. Kära Sofia!!!håller alla tummar och tår för dig just nu!!!! Hejar på dig att proppen släpper!!!! All kärlek och kraft till dig just nu!!!!

    SvaraRadera
  4. Hej Fia. Du är tuff som delar med dig även efter en sån här dag som du beskriver. Hoppas på gott imorgon och önskar dig mera kraft och jag tänker på dig!!!
    /Harry

    SvaraRadera
  5. Modiga Sofia,tack för att du delar med dig av din resa!Jag skickar massor av tro,hopp och kärlek till dig!Hoppas din propp släpper och att du nå mår lite bättre.
    Stor kram!!

    SvaraRadera
  6. Underbara du - Sänder dig en stor knippe energi och stryka och en himlans massa kramar och hoppas innerligt att det släpper snarast så att du åter kan tanka kroppen med vätska och mat.
    Tänker på dig
    /Caroline

    SvaraRadera
  7. Fia, här kommer kärlek och energi i massor. Di behöver och får Bamsekramen av mig

    SvaraRadera
  8. Fina starka Sofia, när jag skriver detta hoppas jag att du sover gott och att du får sova hela natten så att du känner dig redo imorgon. Du är en sån kämpe och, som jag skrivit flera gånger tidigare, en sån källa till inspiration. Jag hejjar på dig och din fantastiska kropp.
    Kramar och massa tankar
    Christel

    SvaraRadera
  9. Kära Sofia,
    Det har sagts att vi ges aldrig större och svårare prövningar än vi klarar av. Fantastiska du, som mitt i det som känns tungt kan ta en dag i taget och se en morgondag- det är mod och inre styrka! JG önskar dig en god natts sömn och att den där proppen släpper taget. Stor kram!

    SvaraRadera
  10. Precis som Christel, hoppas jag att du sover riktigt gott och samlar krafter till morgondagen. Håller tummarna för att proppen äntligen har lossnat och att du mår bättre. Du är helt fantastisk Fia, en riktig kämpe!! Modiga starka vackra du, klart det är värt det! Sänder dig massor med kramar och famnen full av kärlek! Tänker jätte mycket på dig tjejen! Eila

    SvaraRadera
  11. 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹Vackraste rosorna till en kämpe.

    Bamsekramar

    SvaraRadera
  12. Hej fina Fia!! Det du går igenom är antagligen obegripligt för en annan.....jag kan i alla fall, utifrån det du skriver, känna den styrka och kärlek till livet du har. Du är fantastisk och jag tror på din kraft!! Massor av varm kärlek till dig. Kram, Freja

    SvaraRadera
  13. Sofia! Sänder dig många tankar och styrka idag! Du är en sådan kämpe! Största Kramen J

    SvaraRadera
  14. Önskar dig en bättre dag idag
    Kram Maggan

    SvaraRadera
  15. Låt denna dag bli en bra dag, kärlek och kraft från ett soligt Täby.

    SvaraRadera
  16. Har idag för första gången läst din blogg. Jag är djupt imponerad av din humor , din kraft och din styrka.
    Jag kan omöjligt förstå innebörden av din kamp endast sända dig all min kärlek och önskan om en bättre natt och dag imorgon.
    En stor kram till dig Du Vackra, Fantasstiska Kvinna
    Ann

    SvaraRadera
  17. Tänker på dig, fokusera med kärleken i främsta rummet och du skall finna kraft inför morgondagen.
    Kram

    SvaraRadera
  18. Ingen sol på himlen, hoppas du har sol i sinnett.
    Kramar från tvättstugan i Åkersberga

    SvaraRadera
  19. Ville bara skicka min bekväma, rätt tempererade kudde till dig, så du kan få din natt sömn som kroppen så väl behöver. Sov gott. Ray

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.