06 januari 2013

På tur

Har varit borta en dag och natt och det gick finemang med att ha med sig droppet. Lite tungt att få med sig alla saker och en del grundlig planering krävdes för att kunna resa bort men som sagt det gick bra. Det gäller att ha med sig reservgrejer ifall nåt inte fungerar. Ofta får man byta aggregat och då gäller det att man har det med sig extra. 

Vi har haft det mysigt med att strosa på stan och vi gick lite i affärer. Igår var jag lite piggare då jag tog det lugnt på fredagen och mitt högra ben inte var så svullet. Orkade till och med gå runt på stan lite grann. Jag vet inte men jag har stödstrumpor på hela benet så det är inte så lätt som när man har knästrumpor. Gillar verkligen inte stödstrumporna som vissa av er som läser verkar gilla så mycket. Jag känner mig så instängd och tillknyckt och sen ska jag ha andra byxor över detta. Besvärligt är vad det är. Jag handlade inget för det känns inte så aktuellt. Vet inte vad som jag ska köpa liksom?! 

Idag var vi på kvalitetsauktion och det var trevligt. Tyvärr fick vi inga sittplatser så vi stannande inte så länge. Men det var billigt och hade man haft plats här hemma skulle jag ha köpt porslin. Gillar gammalt porslin och har en hel del. Det var såna fina serviser som Pyro, Musselmalet, Mon Amie mm.    

Innan jag åkte hem fick jag handmassage och peeling. Det skrubbades och smörjdes. Det var så skönt och händerna blev verkligen lena efter. Lite söndagslyx. 13 kommentarer:

 1. Jag har läst din blogg några gånger men inte kommenterat tidigare. Nu vill jag säga att du verkar väldigt stark och skriver så fint.
  Har du möjlighet att ha någon familjemedlem där som kan hjälpa dig? Tvätt och annat att bära i trapporna är väldigt jobbigt vad jag förstår.
  Du är verkligen snygg och vacker också måste jag säga efter att ha sett dina bilder.
  Önskar dig en skön kväll och natti.

  SvaraRadera
 2. Hej Sofia!
  Gillar fönstret du fotat. Ljuvliga färger. Är det ett kyrkfönster?
  Håller nog med dig, haft anledning att använda stödstrumpor och jag gillar det inte heller. Trycker och klias.
  Ha en bra kväll och hoppas morgondagen blir en bra dag.

  Hälsar
  Katarina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag läser din blogg varje dag men har inte valt att kommentera tidigare.
  Jag vill skicka mina hälsningar till dig och tacka för att du skriver så bra, beundransvärt. Ser fram mot dina dagliga inlägg.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig start på nya året med en utflykt!
  Stor varm kram/CR

  SvaraRadera
 5. Ja hej, det var stödstrumpan här. Hmm du har på hela benet... förstår att det är mycket knepigare... är i alla fall glad att sin tur blev lyckad. Stor kram Carin

  SvaraRadera
 6. Godmorgon. De vackra bilderna påminde om Medelhavet! Tänk att även detta kan upplevas så nära inpå oss. Ja det gäller förstås att se det./måndagskramar/ irre

  SvaraRadera
 7. Hej Sofia!
  Har läst din blogg ett tag. Igår passerade jag Karlstad och då tänkte jag på dig och din utflykt dit. Önskar dig det bästa!
  Maria

  SvaraRadera
 8. Du kan konsten att hitta lösningar du Fia!Vilken egenskap.
  Härligt att du fått lite söndagslyx!Det är du värd.
  Hoppas du nu har en god måndag:-)
  Stor kram och massor av kärlek,
  Silje

  SvaraRadera
 9. Lyx i vardagen är såå trevligt! Ta hand om dig bästa Fia! :-) /OlaA

  SvaraRadera
 10. Hej Sofia! Härliga bilder. Tänkte på Grekland och värme. Underbart att du orkar göra så mycket roligt. Förstår att packningen är lite jobbig men tänk att det finns grejer så du kan vara så rörlig. Det är ju fantastiskt. Kram Mickie

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Vill bara säga att jag nog aldrig tidigare har mött en så kreativ och stark person som du. Di är bara fantastisk!

  SvaraRadera
 12. Hej Fia...jag håller med alla att du är fenomenal på att hitta på lösningar. Så härligt att kunna delta i gemenskap, och vara ute och promenera i den takt man orkar. Att kunna delta i livet utanför och att det finns sådana hjälpmedel som gör att man kan. Fantastiskt. På tal om stödstrumpor,så det finns lite tunnare också i kul färger, bl.a randiga fina. När man haft dem på en stund så märks de inte.(nog tjatat om stödstrumpor nu, men det är ju också bra att dom finns)
  Kram /Maggan

  SvaraRadera
 13. Jaaa säger som så många före mig, du är en riktig fena på att fixa till knöligt och bökigt så att det fungerar för dig. Tänk så himla fiffigt att det finns så många olika grejor som gör livet litet mobilare, minns hur det var innan du fick allt det bärbara. Öga för sköna former och vackra färger har du ju också, ljungen som skiftar i rosa toner mot det gröna i grankvistarna - ljuvligt! Kramkram Eila

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.