02 januari 2013

onepiece

En vardag på jobbet som var lugnare än vad jag hade föreställt mig. Det blir väl så när många har ledigt och det inte har dragit igång riktigt. Fick en hel del gjort och det var ju bra. I morgon är det arbetsdag igen och sen är min arbetsvecka gjord.

Fick en läkartid i morgoneftermiddag så jag får sticka lite tidigare. Ska diskutera hur vi gör med vattnet i lungan och om vi måste sätta ett permanent tappning eller om vi ska fortsätta tömma varje vecka eller hur det blir med den saken. Vet inte om jag tycker att det är värt det onda med så lite kredd för obehaget. Har stora svårigheter att gå i trappor nu igen och det är bara onsdag. Hatar verkligen att ha vatten i lungorna och önskar för tillfället att det gick att få bort. Känns som att jag inte har någon tur eller flyt utan det ena avlöser hela tiden det andra och jag får liksom slita och kämpa hela tiden. Sånna tillfällen känner man sig maktlös och sur.

Idag kom min onepiece med posten som jag har skickat efter. Blev så nöjd och den var verkligen bekväm att ha på sig. Det blev det perfekta köpet för tillfället. En röd blev det och den passade perfekt på mig.

8 kommentarer:

 1. Hej! Du är så duktig som kämpar på!!!! Hur mycket jobbar du? Jag är så imponerad av dig!!!!! <3 Kram

  /Malin Ovesson
  Skriv gärna om du vill.
  malinovesson@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Bra att du jobbar igen och jag ska hålla tummarna för läkarbesöket imorgon! Hoppas det finns en lösning! Stor kram Carin

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt det ser ut! Hoppas på någon bra lösning från läkaren i morgon. Kram, CR

  SvaraRadera
 4. Allra finaste Sofia. Vi känner inte varann och jag har inte läst så mycket i din blogg. Men, jag känner MED dig till 100% och jag förstår hur du känner...denna frustration.. Jag skriver inte som en iakttagare, utan lever oxå med C.
  Kram kram till dig, Sofia <3

  SvaraRadera
 5. Godmorgon Fia! Idag önskar jag dig en fin dag med arbetskamraterna och arbetet och att läkaren kan hjälpa dig med dina besvär. ☀Kram Tonja

  SvaraRadera
 6. God förmiddag. Härligt att du får vara på jobbet igen. Det är verkligen driv i dig! Ha en fin dag!!!/irre

  SvaraRadera
 7. God eftermiddag och grattis till din onepiece! Håller med dig, onepiecen är det enda man vill sätta på sig när man kommer hem och moffar runt i bostaden.
  Ha nu en skön och mysig kväll.

  SvaraRadera
 8. Sicken söt en din one-piece! ser ut att passa dig perfekt! jag skulle se ut som en kortbent jultomte i den ha ha! Japp, sur får man vara ibland, kan inte vara go' å gla' för jämnan.
  Kramkram Eila

  SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.