13 februari 2012

matsjuk.. igen!

Matsjuk igen. Har inte mått så bra sedan jag fått i mig nåt som jag inte tålde på lördagskvällen. Magen min tålde inte. Mat som jag tidigare klarat av men inte nu. Tufft att bli sjuk. Kräkts som bara den och får inte i mig så värst mycket.. varken dryck eller mat. De ville lägga in mig igår på min hemavdelning men jag avböjde. Ringde dit för att få råd med mediciner. Smärta i magen ja du leker inte. Trodde bokstavligen att det var dags att skjuta mig. Tarmvred eller gallsmärta kan jag kanske närmare likställas med mitt onda. De hade inga bra råd så jag kämpade på och fick hit mamma som stannade. Är fortfarande här. 

Känns så trist att bli sjuk när man redan har en sjukdom. Kroppen är svag. Orkeslös. Men det bästa är att det kommer att gå över men det tar lite längre tid. Får vara hemma i morgon med. Måste börja äta snart igen.    

3 kommentarer:

  1. Din stackare... Krya på dig, och hoppas på positivt besked från Tyskland! Kram <3

    SvaraRadera
  2. Åhh vilken otur,du får kanske vara lite försiktig med vad du äter, magen är nog väldigt känslig efter vad du gått igenom. Krya på dig...snart är du på benen igen
    Kram/Maggan

    SvaraRadera
  3. Stackars dig, magsjuka som tär så på krafterna:(
    Försök att få i dig dricka med ngt salt i.
    Förstår att du inte vill bli inlagd med dropp, men du piggar på dig snabbt då.
    Kram på Alla Hjärtans Dag
    //Ika

    SvaraRadera

Skriv gärna en kommentar, fråga eller synpunkt.